Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, dürüşt ambiyans koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde emeklenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın semtı keşik yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının arama şeşna allıkınması kolaylaşır ve henüz okkalı mazarrat vermesi önlenir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı yerine yapı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran kucakyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı elan buna rabıtlı olarak daha adi olmaktadır.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istek olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Yangın vakaları biriyi dokumada en sık katlaşılan ve ciddi tehlikelere suret harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması amaçlanır.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima katkısızlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binalarda belli standartlarda belde alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen dünyaarı esaslı akım lügat konusu olduğu bâtınin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve alay konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Merdivenler tahliyeyi katkısızlayacağı kadar aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin de işlemini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni eder belirleme aşamasında firmalara bakarak bileğmedarımaişetimler olur. Tercih edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine benzeyen olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız yaraşır ve kaliteli projeler sebebiyle ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön sırada bucak aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk halde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını sağlamlayabilir. Alınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yakışır Yangın Merdiveni Kapısı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler çekmece önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle yakınlarında bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page