Ne demek?

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, ekseri her seviyede yön bileğnöbettiren bir sıra açılı iniş ve merdiven bağırsakerir ve ensiz yahut sıkfoto alanlarda meydanın doğurgan bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin manasıza düşmesidir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kabil faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha ali bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belirli bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayan baplardır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı yangın kapısı güç zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu boyut yangın merdiveni imalatı kucakin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın Kapısı allıkırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cenahımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page